Понеделник сутрин в Пловдив - хората отиват на работа, карат децата

...
Понеделник сутрин в Пловдив - хората отиват на работа, карат децата
Коментари Харесай

Мъже търсят вена посред бял ден в центъра на Пловдив ВИДЕО

Понеделник заран в Пловдив - хората отиват на работа, карат децата си на градина и учебно заведение, до момента в който двама души се инжектират на метри от тях. 

В останките от външните маси на бившето заведение " Венера " двама души си асистират, опъвайки турникет в търсене на вена. 

Пловдивчанин, блокиран в задръстването, е станал очевидец на обстановката. 

" Това се случва в центъра на Пловдив, под терасите на жилищните здания. Инжекции,  Преди дни след поредна доза, мъж безусловно заспа, до момента в който кара, а по-късно в продължение на към час беше неконтактен, в полуприпаднало положение. Очевидно би трябвало да се обърне съществено внимание върху този проблем ", описа жителят пред

За жителите на региона към Пловдивски университет се е трансформирало в всекидневие да се натъкват на несъответстващи хора по пейките в двете дребни градинки към ВУЗ-а. Малко по-различна е обстановката обаче, когато стават очевидци непосредствено на процеса по приемане на следващата доза.

И колкото и майките да крият очите на децата си, а минувачите да извръщат взор, пробвайки се да се абстрахират от картината, тя е там. Една маргинална група от хора с наркотична взаимозависимост посреща деня посвоему, под балконите на стотици фамилии. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР